Louis Vuitton Väska ,Louis Vuitton Väskor

När en viss tänker på, kommer high-end stil ofta tankar, men den ursprungliga handeln med Mr Vuitton var som en engagerad och framgångsrik stammen maker.Vid 13 års ålder, Vuitton lämnade bostad och gick för att få en tvåårig trek från sin lilla by i östra Frankrike bergiga Jura regionen, cirka 300 miles away. Framme i Paris,  Louis Vuitton Väska Vuitton ligger utföra som lärling inom verkstad en lönsam packare som heter Monsieur Marchal.I dessa dagar, box-making och förpackning var en mycket respektabel hantverk, eftersom tillverkaren och packnings hade speciellt göra alla rutorna för att matcha de varor de lagras och personligen lastats och lossats rutorna i kundernas vagnar. Det tog Vuitton bara några år att behärska sitt hantverk.År 1852, Napoleon antog titeln av kejsaren från franska och hans hustru Jos’phine anlitade Louis Vuitton som hennes privata box-maker och packare. Detta började Vuitton inträde in i världen av eliten och kungliga kundkrets. Han nådde berömmelse med sin betydande resande koffertar.

louis vuitton väska

Online-verksamhet stannade i hushållet. Med Vuitton son Georges, som ritade bolagets berömda LV monogram och kommande generationer av Vuittons skulle varumärket växer i den berömda lyxigt läder och livsstilsvarumärke det är faktiskt för närvarande.Framgången från Louis Vuitton Väska koffertar kom från olika unika olika egenskaper: inte bara var de stapelbara, med fyrkantiga hörn i stället för de vanliga rundade dem – en smart och smärtfritt sätt för dig att hantera flera stora behållare som ingen hade tänkt på innan Vuitton – men de hade tagits fram som köparen i åtanke.Numera i motsats till de första 130 eller så år av Luis Vuitton familj affärsmodell, är varumärket nu en del av ett Holding Corporation. Med tanke på att 1987 har  konglomerat producted i ett brett spektrum av lyxiga varor, bland annat stil varor och alkoholhaltiga drycker.

louis vuitton väskor

Louis Vuitton varumärket etablerades mer än 150 år sedan år 1854 av grundaren vars namn det bär i dag. Bagage stammar hade varit Louis Vuitton enda lösningar på den tiden, och inte väsentligt har förändrats under loppet av en enda plus ett halvt sekel. Ja, har verksamheten diversifierat sin post sortimentet, Louis Vuitton Väskor men handväskor (dagens bagage stammar) ändå uppgå till de flesta av Louis Vuitton intäkter som hade överträffat de 30 miljarder € märke i 2014, som visas i bolagets årsredovisning.En handväska är känd som en måste-ha tillbehör för nästan alla moderna dag dam, och de tio mest högt prissatta handväskor locka konsekvent uppmärksamhet – även om du kommer att upptäcka värdefulla handfull personer som hade råd dem. Det går visserligen utan att säga att konglomeratet är faktiskt en betydande kraftpaket inom den globala lyxvaror marknaden, och Louis Vuitton Väskor kommer med garanterad hög kvalitet på material och hantverk, kollektivt tillsammans med den mycket berömda (och oftast inte kopieras) symbol mycket lätt att känna igen i alla fyra i världens hörn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *